Announcement

Collapse
No announcement yet.

BS has a bug - Ad blockers seem to be effective

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Everything seems fine now . I was restricted to only being able to see the first page of any posting before hitting the redirect . Everything has worked right as as guest for a week but since I lost my phone and not knowing anymore , ( I'm bad about that ! ) it took me a week to remember it all . Man I've missed chatting with everyone !
    Previously HoosierL98GTA

    Comment


    • #47
      Welcome back Dan! Hope you and the fam had a great Thanksgiving.

      Dan

      Comment


      • #48
        As good as can be expected . We had the moms my sister and 2 of her 3 kids and 2 of her siblings. Some were scared of the risks of crowds . Since I started this post early in the day and forgot to send it , I can also tell everyone that the bug has screwed it all up for me . I'll be back active if they ever get this fixed
        Previously HoosierL98GTA

        Comment


        • #49
          Seems now that I don't have a unsent post it works again .
          Previously HoosierL98GTA

          Comment


          • #50
            So , still having problems. The weird thing is that if I use the wifi for the house I have zero problem but if I'm just using my data from my phone then I get the redirects . So , basically I can only navigate the site while at home at this point .
            Previously HoosierL98GTA

            Comment


            • #51
              same here
              Patrick & Tammy
              - Long Haulin' 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2014...Addicting isn't it...??

              Comment


              • #52
                I just emailed Chad for an update and will share his reply with you all, once I receive it. Interestingly, I didn't do anything and the redirects have not occurred on my iPad Safari or Win10 using Google or Explorer after the first several weeks. If some of you are still having problems, I can only suspect that my ISP Spectrum has done it.

                Comment


                • #53
                  Thank you !
                  Previously HoosierL98GTA

                  Comment


                  • #54
                    Originally posted by Monster View Post
                    I just emailed Chad for an update and will share his reply with you all, once I receive it. Interestingly, I didn't do anything and the redirects have not occurred on my iPad Safari or Win10 using Google or Explorer after the first several weeks. If some of you are still having problems, I can only suspect that my ISP Spectrum has done it.
                    Steve - I'm on Spectrum but still having the issue. I've been using Firefox and downloaded the ad blocker they recommend (can't remember the name) and I find I get about 4 redirects and then whatever has infected us seems to give up. Just more info to pass along to Chad but it doesn't seem like everyone is having the same experience that I'm having.

                    Dan

                    Comment


                    • #55
                      Originally posted by Monster View Post
                      I just emailed Chad for an update and will share his reply with you all, once I receive it. Interestingly, I didn't do anything and the redirects have not occurred on my iPad Safari or Win10 using Google or Explorer after the first several weeks. If some of you are still having problems, I can only suspect that my ISP Spectrum has done it.
                      I'm on Spectrum and it hasn't gotten any better - almost every page redirects me. Windows 10 / Dell Latitude

                      Comment


                      • #56

                        Comment


                        • #57
                          I've had zero redirects on my Android since I switched to this:

                          Click image for larger version  Name:	Screenshot_20201225-125015_Google Play Store.jpg Views:	0 Size:	205.9 KB ID:	1285322
                          Last edited by BBR; December 25, 2020, 11:52 AM.
                          Life is short. Be a do'er and not a shoulda done'er.
                          1998 Mustang GT https://bangshift.com/forum/forum/ba...ix-to-4sixzero
                          1983 Mustang GT 545/552/302/Turbo302 http://www.bangshift.com/forum/forum...485-bbr-s-83gt
                          1973 F-250 BBF Turbo Truck http://www.bangshift.com/forum/forum...uck-conversion
                          1986 Ford Ranger EFI 545/C6 https://bangshift.com/forum/forum/ba...tooth-and-nail

                          Comment


                          • #58
                            Originally posted by BBR View Post
                            I've had zero redirects on my Android since I switched to this:

                            Click image for larger version Name:	Screenshot_20201225-125015_Google Play Store.jpg Views:	0 Size:	205.9 KB ID:	1285322
                            if only this worked with my ADD
                            Doing it all wrong since 1966

                            Comment


                            • #59
                              Chad got back to me;

                              That's so weird because it should be fixed for everyone at this point.
                              I don't understand how it is still doing it for some people.
                              It's like it isn't refreshing to the new update for them or something like that.
                              I'll work on it.
                              Thanks, and Merry Christmas,
                              Chad

                              Comment


                              • #60
                                Originally posted by Monster View Post
                                I just emailed Chad for an update and will share his reply with you all, once I receive it. Interestingly, I didn't do anything and the redirects have not occurred on my iPad Safari or Win10 using Google or Explorer after the first several weeks. If some of you are still having problems, I can only suspect that my ISP Spectrum has done it.
                                I am on an I-pad using Safari also and get the redirects. Worst is trying to reply, that gives me a new tab ( also redirected, usually porn or gambling, or porn - gambling, however THAT works. After a dozen or more tries I can get an actual reply box, but god forbid if I need to backspace and retype something. That starts a whole new tab with its own redirect issues.

                                my desk top (at work) is just as bad, and we have the whole impenetrable firewall thing there. My new droid based phone, same thing.

                                Of all the paths you take in life - make sure a few of them are dirt.

                                Comment

                                Working...
                                X